Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

ManU ja Atalanta hierovat jälleen kauppoja? – Nuorukaisella hurja hintalappu!

Giorgio Scalvini, Atalanta.
AOP

Manchester Unitedin tulee tuoreiden lähteiden mukaan pulittaa tähtitieteellinen summa, jos joukkue haluaa hankkia Atalantassa vakuuttavia otteita esittäneen Giorgio Scalvinin riveihinsä.

Giorgio Scalvini on ollut yksi Serie A:n alkukauden suurimmista sensaatioista. 20-vuotiaasta keskuspuolustajasta on tullut keskeinen osa Atalantan takalinjaa, ja Italian maajoukkueessakin pelejä on kertynyt lyhyen ajan sisällä jo seitsemän.

Manchester United on erittäin kiinnostunut lupaavan topparin palveluksista ja pyrkii tuomaan Scalvinin riveihinsä tammikuun aikana. The Sunin saamien tietojen perusteella italialaisnuorukainen ei ole kuitenkaan saatavilla alle 51 miljoonan punnan.

Atalantalla on vahvat edellytykset pitää puolustaja vahvuudessaan, sillä hänellä on sopimus seuran kanssa vuoteen 2028 asti.

Oikea tarjous voisi kuitenkin houkutella harkitsemaan myymistä, ja Atalanta on jo tehnyt kauppoja Unitedin kanssa lähiaikoina.

United maksoi kesällä 72 miljoonaa puntaa Rasmus Hojlundista, mutta hyökkääjä ei ole pystynyt toistaiseksi vastaamaan hintalappunsa asettamiin odotuksiin.

Hojlund on tehnyt 15 pelaamansa valioliigaottelun aikana vain yhden maalin. Mies tosin heilutti viisi kertaa maaliverkkoja kuuden Mestarien liigaottelun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A