Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Alustava sopimus tehty – Spursin tähti matkalla Bundesliigaan!

Eric Dier
AOP

Eric Dier on päättänyt jättää Tottenham Hotspurin ja haluaa siirtyä Bayern Münchenin vahvuuteen, lähteet kertovat.

Eric Dier on urallaan uudessa tilanteessa. Englantilainen puolustaja, ja keskikenttäpelaaja on pudonnut entisestään Tottenhamin nokkimisjärjestyksessä sen jälkeen, kun Ange Postecoglou nimitettiin joukkueen manageriksi.

Dier, 29, on raportoidusti miettynyt vaihtoehtojaan, kun kävi selväksi, ettei hän kuulu australialaisvalmentajan suunnitelmiin.

Monipuolinen Dier onkin tehnyt huhujen mukaan alustavan sopimuksen saksalaisen Bayern Münchenin kanssa.

The Sunin saamien tietojen mukaan neuvottelut ovat sujuneet hyvin ja osapuolet ovat olleet samalla aaltopituudella.

Dier on ollut vapaa neuvottelemaan muiden joukkueiden kanssa tammikuun alusta lähtien, sillä hänen sopimuksensa Spursin kanssa päättyy kauden lopussa.

Bayern-pomo Thomas Tuchel tiettävästi pitää monipuolista Dieriä korkeassa arvossa ja uskoo, että hän vahvistaisi tuntuvasti joukkuetta. Tässä vaiheessa mikään ei ole varmaa, mutta Bayernin kerrotaan olevan luottavaisin mielin kauppojen syntymisen suhteen.

Tottenhamin kannasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta tällä hetkellä mikään ei puhu sen puolesta, että Dierin ura jatkuisi Hotspur Stadiumilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga