Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: FC Barcelona tavoittelee Allsvenskanissa loistanutta ruotsalaislupausta!

Jalkapallo
Unsplash

Barcelona on yhdistetty viime viikkoina vahvasti ruotsalaislupaus Lucas Bergvalliin. 17-vuotiasta pelaajaa pidetään yhtenä Skandinavian suurimmista lupauksista, ja nuoresta iästään huolimatta hän on jo vakiokasvo Djurgardenin pelaavassa kokoonpanossa.

Djurgardenissa lupauksia herättäneitä otteita esittänyttä Lucas Bergvallin siirtymistä isompiin ympyröihin pidetään väistämättömänä. Yhdeksi Ruotsin suurimmista lahjakkuuksista tituleerattu Bervall on useamman Euroopan top 5-liigaseuran tähtäimessä.

Ruotsalaiskeskikenttäpelaajaa on yhdistetty viime aikoina muun muassa La Ligan jättiseuran FC Barcelonan riveihin. Tässä vaiheessa Barcelona ei kuitenkaan johda kilpajuoksua Bergvallin allekirjoituksesta.

Bundesliigaseura Eintracht Frankfurt on tehnyt toistaiseksi korkeimman tarjouksen nuorukaisen pelioikeuksista, mutta Djurgarden ei ole vielä hyväksynyt sitä, joten katalaaneilla on edelleen mahdollisuus.

Football Espanan saamien tietojen mukaan Barcelonalla riittää luottoa omiin saumoihinsa ja joukkueen uskotaan korottavan lähiaikoina tarjoustaan. Kokonaissumman odotetaan nousevan lähelle 10 miljoonaa euroa. Tämä voi hyvinkin riittää Djurgardenille, jonka jälkeen ehdoista voidaan virallisesti keskustella Bergvallin kanssa.

Bergvallin uskotaan pitävän Barcelonaa ykkösvaihtoehtonaan, joka luonnollisesti antaa katalaaneille etulyöntiaseman muihin seuroihin nähden. Toistaiseksi ruotsalaiskomeetan tulevaisuus säilyy kuitenkin arvoituksena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga