Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Chelsealle ja Atletico Madridille rukkaset? – Supertähti jatkamassa Serie A:ssa

Paulo Dybala, AS Roma.
AOP

Paulo Dybalan nimi on ollut pitkään ja sitkeästi siirtohuhujen keskiössä. AS Romaa edustava argentiinalaistaituri on muun muassa Chelsean hankintalistalla, mutta tuoreiden tietojen mukaan Blues on joutumassa suuntaamaan katseensa muualle.

Paulo Dybalan sopimus päättyy vuonna 2025, ja hänen tulevaisuuttaan Romassa on ollut kyseenalaistettu, sillä Serie A- joukkue ei ole vielä tarjonnut argentiinalaiselle uutta sopimusta. Hyökkääjällä olisi tänä kesänä yksi vuosi sopimusta jäljellä, ja siirtokorvausta ajatellen tämä on seuralle ihanteellinen hetki myydä pelaaja.

CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Dybala ei ole kuitenkaan lähdössä Romasta lähiaikoina, sillä italialaisjätti haluaa kiinnittää hänet lähitulevaisuuden aikana. Dybala on ollut muun muassa Chelsean ja Atletico Madridin hankintalistalla.

Chelsea etsii uutta hyökkääjää, ja Dybala olisi todennäköisesti halvempi vaihtoehto joillekin länsilontoolaisseuraan liitetyille hyökkääjille.

30-vuotias Dybala on tasonsa todistanut pelaaja, joka on pelannut pitkään korkeimmalla tasolla. Miinuspuolena on kuitenkin loukkaantumisherkkyys, jonka vuoksi hän on joutunut missaamaan tukun pelejä. Tällä kaudella Dybala on tehnyt kuusi maalia ja antanut 6 maaliin johtanutta syöttä 18 ottelun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A