Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ten Hag kommentoi jättihankinnan otteita: “Niillä on ehdottomasti ollut vaikutusta häneen”

Antony, Manchester United.
AOP

Pelikentän ulkopuoliset asiat ovat vaikuttaneet Manchester Unitedin laitahyökkääjä Antonyn esityksiin, uskoo joukkueen manageri Erik ten Hag.

Antony on ollut poliisitutkinnan kohteena sen jälkeen, kun kolme naista esitti häntä vastaan syytöksiä perheväkivallasta. Mies on kiistänyt jyrkästi itseensä kohdistuneet syytökset, eikä häntä ole pidätetty Englannissa tai kotimaassaan Brasiliassa.

23-vuotias laitahyökkääjä on vaellellut tällä kaudella varjojen mailla, eikä ole merkkauttanut 21 ottelun aikana yhtään maalia tai maalisyöttöä.

– Luulen, että kentän ulkopuoliset ongelmansa estävät häntä pelaamasta (parhaan kykyknsä mukaan), Unitedin manageri Erik Ten Hag toteaa BBC:n mukaan.

– Niillä on ehdottomasti ollut vaikutusta häneen, joten hänen täytyy käsitellä tilannetta. Hänen on selvitettävä ongelmansa. Annamme hänelle kaiken mahdollisen tuen, mutta hänen on pärjättävä paremmin.

– Hänen ensimmäinen vuotensa (Unitedissa) oli ok, kuten myös harjoituskausi. Hän oli tämän kauden neljässä ensimmäisessä pelissä erittäin hyvä.

– Sen jälkeen, kun hän palasi tauon jälkeen mukaamme, hän ei ole pystynyt nousemaan sille tasolle, jota häneltä odotamme. Hänellä on kaikki ominaisuudet pelata samalla tasolla kuin Ajaxissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga