Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigapuolustaja kertaa käänteentekeviä hetkiä: “Yksi niistä otteluista, joissa onnemme alkoi kääntyä”

West Ham United
Pixabay

West Hamin takalinjoilla luutiva Angelo Ogbonna on edustanut joukkuetta pitkään. 35-vuotias italialainen on jäänyt tällä kaudella marginaaliselle vastuulle, mutta vakuuttaa olevansa tyytyväinen elämäänsä Lontoossa.

Angelo Ogbonna on jäänyt pieneen rooliin David Moyesin alaisuudessa. Tästä huolimatta italialaispuolustaja on aina hoitanut leiviskänsä kunnialla päästessään kentälle. Ogbonna, 35, ei ole enää nuoruusvuosiensa tasoisessa iskussa, mutta korvaa aavistuksen verkkaisen liikkeensä loistavalla sijoittumisella.

Pitkään Serie A:ssa pelannut toppari vakuuttaa tyytyväisyyttään Lontoon olympiastadionilla, vaikka säännöllinen peliaika onkin jäänyt haaveeksi. Mies kertaa muutamia tähtihetkiä Hammers-uransa varrelta.

– Muistan, kun olimme putoamistaistelussa, ja pelasimme Chelseaa vastaan. Yarmolenkon (Andryi) maali oli meille erittäin tärkeä. Se oli yksi niistä otteluista, joissa onnemme alkoi kääntyä, Ogbonna kertoo 90minille.

– Seuran kasvu on ollut räjähdysmäistä, jokainen sektori, jokainen osa-alue on kasvanut merkittävästi. West Ham ei ole enää pelkästään Englannissa kilpaileva joukkue. Meidät tunnustetaan nykyään lähes koko maailmassa.

– Konferenssiliigan voittaminen oli West Hamin kaltaiselle seuralle kuorrutus kakun päälle. Se on ollut tärkeä askel kulkemallamme polulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga