Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaseuran manageri potku-uhan alaisena? – “Uskon, että hän joutuu lähtemään muualle”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Entinen valioliigapelaaja Chris Sutton uskoo, että Erik ten Hag joutuu jättämään työnsä Manchester Unitedin managerina kauden päätteeksi.

Erik ten Hag otti Manchester Unitedin valmennusvastuun kesällä 2022 ja johti Unitedin viime kaudella Carabao Cupissa voittoon. Kyseessä oli Unitedin ensimmäinen pokaali kuuteen vuoteen.

Tämän lisäksi United sijoittui ten Hagin debyyttikaudella FA Cupissa toiseksi ja Valioliigassa kolmanneksi.

Tällä kaudella kaikki on kuitenkin ollut toisin ja ManU:n pelaaminen on yskinyt todella pahasti. Joukkue on kirjoitushetkellä Valioliigassa kahdeksantena ja ehti jo pudota Mestarien liigasta.

Ten Hag on saanut runsaasti kritiikkiä luomastaan pelitavasta, joukkueen tekemistä hankinnoista ja muun muassa Jadon Sanchon kohtelusta. Pitkän uran Valioliigassa tehnyt Chris Sutton ei maalaa ten Hagille kovinkaan ruusuista tulevaisuutta Unitedin peräsimessä.

– Uskon, että Sancho jatkaa Manchester Unitedissa pidempään kuin ten Hag. Asiat päättyivät näin, mutta uskon, että hän palaa joukkueeseen (ensi kaudella). Jos ten Hag jatkaa samalla tavalla kuin tähän asti, uskon, että hän joutuu lähtemään muualle kauden päätyttyä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga