Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tähtihyökkääjän vammakierteelle ei näy loppua – Pochettino myöntää: “Olen hieman huolissani”

Christopher Nkunku
AOP

Mauricio Pochettino paljastaa, ettei Christopher Nkunku osallistu tänään pelattavaan Chelsean ja Fulhamin väliseen otteluun. Argentiinalaismanageri myöntää olevansa hieman huolissaan Nkunkun tilanteesta.

Christopher Nkunku missasi useamman kuukauden alkukaudesta vakavan polvivamman takia. Ranskalainen palasi tositoimiin viime kuussa, mutta kärsi Lutonia vastaan lonkkavaivan, jonka takia hän ei päässyt pelaamaan Prestonia vastaan FA Cupissa. Väliin jäi myös tiistain Carabao Cupin välierän ensimmäinen osa Middlesbroughia vastaan.

Nkunku ei ole vieläkään pystynyt harjoittelemaan ennen lauantain Länsi-Lontoon derbyä Fulhamia vastaan, joten väliin jää jälleen yksi tärkeä ottelu. Chelsea on saanut lasaretin puolelta kuitenkin myös positiivisia uutisia, sillä neljä muuta pelaajaa – Ben Chilwell, Benoit Badiashile, Carney Chukwuemeka ja Trevoh Chalobah lähestyvät paluuta.

– Saimme hyviä uutisia Benoitin ja Chilwellin tilanteesta. Carney Chukwuekan kohdalla meidän täytyy arvioida, onko hän käytettävissä vai ei. Mutta ’’Chilly’’ ja Benoit ovat varmuudella mukana, Pochettion kertoi.

– Olen silti hieman huolissani Nkunkun tilanteesta, sillä ymmärtääkseni hän ei voi harjoitella vielä kymmeneen päivään. Hyvä asia on kuitenkin se, että muut pelaajat voivat auttaa meitä suoriutumaan.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga