Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako viime kauden komeetta sittenkin maisemaa? – Huhut kiihtyvät Brasilian maajoukkuemiehen ympärillä

Bruno Guimaraes, Newcastle United.
AOP

Newcastle Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Guimaraes saattaa sittenkin lähteä seurasta tänä kesänä, tuoreet raportit väittävät. Brasilialaispelaaja on ollut pitkään spekuloinnin kohteena, vaikka hän allekirjoitti vasta lokakuussa vuoteen 2028 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Newcastle United keskittyy tällä hetkellä uusien hankintojen tekemiseen. Manchester Cityn ja Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips on edelleen yksi Magpiesin ensisijaisista kohteista. Ovi saattaa käydä kuitenkin myös toiseen suuntaan, jos tuoreita lähteitä on uskominen.

Bruno Guimaraes ei ole pystynyt kuluvalla sesongilla samanlaisiin esityksiin kuin viime kaudella.

Miehen vaisut otteet selittyvät luonnollisesti myös koko joukkueen alavireisyydellä, sillä Newcastle on ollut viime aikoina luvalla sanoen heikko.

Brasilialainen on huhujen mukaan Barcelonan ja PSG:n kaltaisten joukkueiden kiinnostuksen kohteena. Newcastlen toimitusjohtaja Darren Eales myönsi aikaisemmin, että seura saattaa olla pakotettu myymään joitain pelaajiaan taloudellisen tasapainon säilyttämiseksi.

Guimaraes allekirjoitti syksyllä mittavan jatkosopimuksen, joka kestää vuoteen 2028 asti. Jos brassitähti päästettäisiin lähtemään, se tulisi todennäköisesti tapahtumaan vain järkyttävän korkeaa siirtosummaa vastaan.

Newcastlen pelaaja osoitti viime kaudella kuuluvansa parhaimmillaan sarjan parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon.

Lähde: FootballFanCast

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset