Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealle kolmas peräkkäinen voitto: “Auttaa meitä jatkossa”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsea otti kolmannen voittonsa putkeen Englannin Valioliigassa, kun Fulham taipui tiukan taistelun jälkeen lukemin 1-0. Ottelun ratkaisumaalista vastasi jälleen kerran rangaistuspotkusta onnistunut Cole Palmer.

Mauricio Pochettinon luotsaama Chelsea joutui koville Fulhamia vastaan, mutta lopulta kolme pistettä jäivät Stamford Bridgelle 1-0 lukemien turvin. Ensimmäinen puoliaika sujui kotijoukkue Chelsean hallitessa kenttätapahtumia, mutta avausnelivitonen näytti päättyvän maalittomana.

Lisäajalla Bluesille tuomittiin kuitenkin rangaistuspotku Raheem Sterlingiin kohdistuneen rikkeen jälkeen. Vetovastuun ottanut Cole Palmer ei erehtynyt ja viimeisteli kauden yhdeksännen maalinsa sinisille.

Toisella puoliajalla ei nähty maaleja, joten ottelu päättyi Chelsean 1-0 voittoon. Joukkueen manageri Pochettino oli tyytyväinen hänen suojattiensa ottaessa kolmannen peräkkäisen voiton.

– Mielestäni aloitimme toisen puoliajan erittäin hyvin. Pelasimme todella hyvää jalkapalloa 30 minuutin ajan ja meidän olisi pitänyt tehdä toinen maali tappaaksemme pelin. Emme onnistuneet siinä, jonka myötä lopussa kaikki oli mahdollista.

– Heillä (Fulham) oli joitain potentiaalisia tekopaikkoja, mutta puolustimme hyvin noissa tilanteissa. Uskon, että oli hyvä asia joutua hieman kärsimään lopussa, sillä se auttaa meitä jatkossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga