Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Romalle tappio Serie A:n klassikko-ottelussa – Mourinhon kohtalo vaakalaudalla?

Jose Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

Italian Serie A:ssa pelattiin sunnuntaina todellinen klassikko, kun AC Milan ja AS Roma ottivat toisistaan mittaan San Sirolla. Roman kokeman tappion myötä potku-huhut Jose Mourinhon ympärillä saivat jälleen lisää kierroksia.

AC Milan ei jättänyt Romalle mitään palaa sunnuntain hegemoniaottelussa. Ensimmäinen maali näki päivänvalon 11. minuutilla, kun Yacine Adli vei Rasmus Kristensenin täysin kahville ja pamautti nahkakuulan vastustamattomasti alakulmaan.

Roman paras tilaisuus avausjaksolla tarjoutui Zeki Celikille, mutta Milan-vahti Mike Maignan venyi näyttävään pelastukseen. Milan lisäsi johtoaan toisella jaksolla, kun Simon Kjaer tarjoili tekopaikan Olivier Giroudille, jota tämä ei jättänyt käyttämättä.

Roma tuli maalin päähän Leandro Paredesin rangaistuspotkuosumalla, mutta Milan iski vielä kertaalleen, kun Theo Hernandez laukoi pallon voimalla Roman maalin kattoon.

Italialaismediassa spekuloitiin ennen peliä Roma-valmentaja Jose Mourinhon tulevaisuudella. Giallorossin johtoportaaseen kuuluva Tiago Pinto on jättämässä pestinsä lähiaikoina ja Mourinhon uskotaan seuraavan perässä vaisujen tulosten takia.

Tappion myötä Roma on sarjataulukon yhdeksännellä sijalla ja Mourinhon tulevaisuus näyttää kaikkea muuta kuin varmalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A