Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Roma teki päätöksensä – José Mourinholle kenkää!

Jose Mourinho
AOP

AS Roma vahvistaa verkkosivuillaan, että José Mourinho ja hänen valmennusryhmänsä jättävät seuran välittömällä vaikutuksella. Mourinhon viimeiseksi otteluksi Giallorossin peräsimessä jäi sunnuntaina koettu 1-3 tappio AC Milania vastaan.

José Mourinho valittiin AS Roman valmentajaksi toukokuussa 2021.

Hän johdatti joukkueen Konferenssiliigan voittoon Tiranassa 25. toukokuuta 2022 ja Eurooppa-liigan finaaliin Budapestissä viime kaudella.

– Haluamme kiittää Joséa meidän kaikkien AS Romassa työskentelevien puolesta hänen intohimostaan ja ponnisteluistaan siitä lähtien, kun hän saapui seuraan, Roman omistat Dan Friedkin ja Ryan Friedkin sanoivat.

– Meillä tulee aina olemaan hienoja muistoja hänen toimikaudestaan Romassa, mutta uskomme, että välitön muutos on seuran etujen mukaista. Toivotamme Josélle ja hänen avustajilleen kaikkea hyvää heidän tulevissa pyrkimyksissään.

Roma aloitti kuluvan kautensa vaisusti, mutta onnistui ensimmäisten viikkojen jälkeen kääntämään kurssiaan. Viime aikoina vire on kuitenkin ollut jälleen laskusuhdanteinen ja ikuisen kaupungin joukkue on valahtanut sarjataulukon yhdeksännelle sijalle.

Giallorossin edellinen voitto irtosi ennen joulua Napolia vastaan. Mourinhon viimeiseksi työnäytteeksi jäi sunnuntainen 3-1 tappio AC Milanille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A