Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-kippari otti syyt niskoilleen karmeasta virheestä: “Minun olisi pitänyt tehdä parempi ratkaisu”

Virgil Van Dijkin virhearvio maksoi Liverpoolille kalliisti
AOP

Arsenal kaatoi sunnuntai-iltana Valioliigan sarjakärjen Liverpoolin ja nousi sarjataulukossa kahden pisteen päähän Jürgen Kloppin miehistöstä.

Arsenal oli lopulta kotinurmellaan Lontoossa maalein 3-1 parempi. Kotijoukkue oli koko ottelun hieman niskan päällä ja teki Liverpoolin illasta tehokkaasti vaikeaa.

Kloppin miehistö ei varsinaisesti omaa urakkaansa myöskään helpottanut. Ibrahima Konaten punainen kortti tai Virgil Van Dijkin sekä Alisson Beckerin lahjoittama maali, eivät vierailijoiden tuskaista päivää helpottaneet.

Reilu tunnin pelin kohdalla Liverpoolin-kippari Van Dijk ja maalivahti Alisson hölmöilivät oman boxin reunalla kunnolla ja Arsenal sai kuin lahjana toisen maalinsa.

Van Dijk yritti pitää Gabriel Martinellin poissa pallolta, jotta Alisson pääsisi sen purkamaan. Brassimaalivahti ei palloon kuitenkaan osunut ja Martinelli pääsi laittamaan sen helposti tyhjiin.

Liverpool-kippari otti ottelun jälkeen syyt maalista niskoilleen.

– Se oli iso hetki pelissä. Minun olisi pitänyt tehdä parempi päätös ja otan siitä täyden vastuun, hollantilaispakki totesi.

– Se oli iso käännekohta pelissä. Tauon jälkeen olimme niin hyviä; meillä oli mahdollisuuksia ja olimme hallitsevia. Mutta otan vastuun ja yritän varmistaa, että tällaista ei tapahdu uudelleen, Van Dijk harmitteli.

– Häviäminen sattuu. Tapa, jolla tänään hävisimme oli monella tapaa niin tarpeetonta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga