Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-managerilta toiveikas ennuste joukkueen tulevaisuudesta: “Seuran tulevaisuus on erittäin kirkas”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United hoiteli pisteet kotiin Valioliigassa, kun se voitti kotinurmellaan West Hamin 3-0.

Punaiset paholaiset nappasivat viikon toisen voittonsa Valioliigassa, kaatamalla West Hamin vahvalla esityksellä maalein 3-0. Synttärisankari Rasmus Højlund osui kerran ja Alejandro Garnacho kahdesti.

– Se ei ollut helppoa, West Ham on hyvä joukkue, mutta tämä oli hieno voitto meille, United-manageri Erik ten Hag iloitsi.

– Olen tyytyväinen siihen, miten pelasimme. Olimme uhka koko pelin ajan.

Nuorten tähtien Højlundin ja Garnachon maalit vakuuttivat erityisesti hollantilaisvalmentajan, jonka mukaan joukkueen tulevaisuus on kirkas.

– Olen sanonut sen ennenkin parin viime kuukauden aikana, että Manchester Unitedin tulevaisuus on erittäin kirkas. Meillä on todella paljon potentiaalia, pystymme pelaamaan sujuvaa jalkapalloa, nopeuttamaan sitä tarpeen mukaan ja puolustamaan hyvin, ten Hag totesi.

– Maalit tänään kertovat nuorista pelaajista, joilla on paljon potentiaalia. He tottuvat Valioliigan standardeihin ja joka pelissä he kasvavat ja paranevat ja sopeutuvat korkeammalle tasolle.

– Jos jatkamme tätä prosessia, olen varma, että saavutamme korkean tason, mies jatkoi.

Ten Hagin mukaan Unitedin fokus tuleekin olla nimenomaa nuorten pelaajien hankkimisessa ja heidän varaansa rakentamisessa.

– Rakennamme joukkuetta, hankimme nuoria pelaajia ja annamme heille mahdollisuuksia. Tämä on prosessi, johon kuuluu ylä- ja alamäkiä, ja meidän on ymmärrettävä tämä. Kokeneet pelaajamme auttavat nuoria pelaajia suoriutumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga