Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Maksoiko Arsenal-tappio Liverpoolille mestaruuden? – Jürgen Kloppilta selvä viesti: “Mikään ei ole muuttunut”

Jurgen Klopp
AOP

Liverpoolin mestaruushaaveet kokivat kovan kolauksen, kun se hävisi Valioliigassa eilen Arsenalille 3-1.

Ennen Arsenalin ja Liverpoolin kohtaamista, ottelusta maalailtiin jopa mestaruuden kannalta ratkaisevaa. Mitään tuskin vielä tässä vaiheessa ollaan lopullisesti ratkaistu, mutta todellisuus on, että mestaruuden voittaminen on Jürgen Kloppin miehistölle taas iinan verran vaikeampaa.

Saksalaismanageri rauhoitteli punaisten faneja sunnuntain tappion jälkeen ja totesi lehdistötilaisuudessa, ettei mitään ole vielä mestaruuskamppailun kannalta menetetty.

– Mikään ei ole oikeastaan muuttunut. Olisimme halunneet voittaa, mutta koko 90 minuuttia, emme vain olleet tarpeeksi hyviä.

– Sinun tulee voittaa pelejä, mahdollisimman monta, ymmärrän sen. Ja tämä olisi ollut hieno voitto. Mutta jos voit voittaa mestaruuden ainoastaan häviämättä ainuttakaan peliä, niin tehtävä on melko vaikea, Klopp muistutti.

Liverpool jatkaa Valioliigan kärjessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneella Cityllä on mahdollisuus nousta sen ohi. Klopp myönsi, ettei ole suonut tilanteelle ajatustakaan, eikä tappio muuta Liverpoolin pelisuunnitelmaa lainkaan.

– Päätösvihellyksen soidessa en ajatellut sekuntiakaan Manchester Cityä tai montako peliä heillä on ja ketä vastaan, Klopp heitti.

– Meidän täytyy pelata omalla potentiaalillamme. Voimme vain jättää sielumme kentälle ja katsoa mihin se riittää. Mitään takuita ei ole. Mutta en ole hermostunut nyt [Cityn kahden ottelun etua ajatellen], mies korosti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga