Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Viekö City Barcelonan pitkäaikaisen siirtokohteen? – Bayernin ikoni lähestyy sopimuksensa viimeistä kautta

Joshua Kimmich
AOP

Manchester City pyrkii viime päivinä kantautuneiden huhujen mukaan hankkimaan Joshua Kimmichin tulevan kesän siirtoikkunassa. Bayern Münchenin tähteä on yhdistetty muun muassa myös FC Barcelonan vahvuuteen.

Joshua Kimmichin ympärillä kohistiin valtavasti viime kesän aikana. Bayern Münchenin monivuotinen luottopelaaja oli tuolloin useamman jättiseuran ostoslistalla, mutta mies päätti jatkaa uraansa Baijerissa.

Kimmichin voimassa oleva sopimus umpeutuu vuonna 2025, joten saksalaisseuralla on käsillään kriittiset hetket. Jos Kimmich päästetään kauden päätyttyä lähtemään, hänestä olisi todennäköisesti saatavilla massiivinen siirtokorvaus. Keskikenttäpelaajan markkina-arvo on Transfermarktin viimeisimmän arvion mukaan 75 miljoonaa euroa.

Saksan maajoukkuemies on vakuutellut aikaisemmin tyytyväisyyttään Thomas Tuchelin alaisuudessa, mutta tästä huolimatta hänen uskotaan haaveilevan muualla pelaamisesta.

La Ligan viime kauden mestari FC Barcelona oli viime vuonna yksi Kimmichiin linkitetyistä seuroista. Kataloniassa haaveillaan tiettävästi edelleen Kimmichin hankinnasta, mutta seuran haastava taloudellinen tilanne asettaa omat esteensä.

Daily Mailin saamien tietojen mukaan myös Manchester City on kiinnostunut Kimmichin allekirjoituksesta. Kimmich on tuttu pelaaja Citizensin manageri Pep Guardiolalle, sillä kaksikko teki aiemmin menestyksekästä yhteistyötä Bayern Münchenissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga