Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigamanageri potku-uhan alaisena: “Olemme kaikki yhdessä tässä”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsean manageri Mauricio Pochettino on joutunut viime viikkojen aikana kovan kritiikin kohteeksi. Argentiinalaiskoutsin on raportoitu olevan potku-uhan alaisena, mutta mies itse kertoo välien olevan kunnossa sekä pelaajien, että seuran omistajien kanssa.

Graham Potterin jälkeen Chelsean valmennusvastuun perineellä Mauricio Pochettinolla oli saapuessaan vain yksi selkeä tehtävä. Karmaisevasti viime kaudella esiintynyt Chelsea oli palautettava jälleen mukaan kärkikahinoihin, mutta toistaiseksi tämä on jäänyt kaukaiseksi haaveeksi useista korkean profiilin hankinnoista huolimatta.

Sama rämpiminen on jatkunut tälläkin kaudella ja Blues majailee kirjoitushetkellä sarjataulukon 11. sijalla. Kahdesta edellisestä pelistä on tuloksena ollut tappio, kun Liverpool ja Wolverhampton ottivat pisteet länsilontoolaisten kustannuksella.

Tämän jälkeen silmukka on kiristynyt entisestään Pochettinon ympärillä. Mies kuitenkin vakuuttaa kaiken olevan kunnossa ja valaa uskoa tulevaan.

– En ole normaali valmentaja, olen johtaja. Mielestäni minun on heijastettava jokaisessa toimessani, että luotan pelaajiin, jotka meillä on käytössämme. Aiomme kohdata tämän hetken ja tiedämme, että voimme nousta takaisin omalle tasollemme ja voittaa pelejä.

Pochettino kertoi suhteen seuran johtoportaaseen olevan niin ikään kunnossa.

– Olen saanut heiltä paljon rohkaisevia viestejä. Mielestäni olemme kaikki yhdessä tässä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga