Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Manchester City lähellä jättikaappausta – Superlupaus matkalla Valioliigaan!

Savio
AOP

Manchester Cityn uskotaan saavan brasilialaisen laitahyökkääjä Savion sopimuksen valmiiksi helmikuun loppuun mennessä. Gironaa lainasopimuksen turvin edustavan taiturin siirtymistä isompiin ympyröihin on odotettu jo pidemmän aikaa.

Ligue 2:ssä pelaavan Troyesin sopimuspelaaja Savio ei ole löytänyt työnantajansa alaisuudessa juuri minkäänlaista roolia. Brasilialaista Atletico Mineiroa edustanut Savio siirtyi Ranskaan vuonna 2022, jonka jälkeen Troyes lähetti hänet nopeasti lainalle PSV Eindhoveniin.

Hollannissa vietetyn vuoden jälkeen nuorukaista odotti uusi lainapesti ja hän siirtyi viime kesänä Gironan vahvuuteen. Savion on alustavasti tarkoitus palata Troyesin mukaan kauden päätyttyä, mutta suunnitelmat saattavat muuttua.

Viimeisten tietojen mukaan Manchester City on naulannut katseensa huippulahjakkaaseen laitahyökkääjään ja pyrkii tuomaan hänet Etihadille. Neuvotteluiden kerrotaan sujuneen suotuisissa merkeissä ja Savion uskotaan matkaavan Englantiin pysyvällä sopimuksella ensi kesän aikana.

Savio on ollut tällä kaudella upeassa vireessä ja yksi huikaisevaa kautta pelaavan Gironan menestyksen takuumiehistä. Brassihyökkääjä on pelannut 23 La Liga-ottelua tehoilla 5+7. Neljässä Copa del Rey-pelissä verkko heilui kaksi kertaa.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga