Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Burnley matkaa Anfieldin hornankattilaan – Kompanylla riittää uskoa omiinsa

Vincent Kompany
AOP

Burnley joutuu viikonlopun valioliigakierroksella valtavan haasteen eteen, kun vastaan asettuu ärsytetty Liverpool. Vincent Kompanyn miehistöllä tulee olemaan täysi työ pistepussin kartuttamisessa, mutta belgialaismanageri valaa uskoa omiinsa.

Valioliigan toiseksi viimeiselle sijalle valahtaneella Burnleyllä on melkoinen vuori kiivettävänään lauantaina, kun joukkue matkaa Liverpoolin vieraaksi. Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja Burnleyn saumat ottaa kauden neljäs voitto näyttävät lähes utopistisen pieniltä.

Liverpool lähtee peliin tappio niskassaan hävittyään edellisellä kierroksella Arsenalille. Kaikki puhuu sen puolesta, että Pool palaa voittokantaan viikonloppuna, mutta Burnleyn manageri Vincent Kompany ei halua poissulkea yllätyksen mahdollisuutta.

– Jalkapallossa tapahtuu paljon asioita ottelun aikana. Anfieldillä pelatessa sinun on tehtävä kaikki oikein, jonka lisäksi tarvitaan onnea. Tärkein asia, jota voimme hallita on se, mitä teemme pelipäivänä ja miten valmistaudumme otteluun, Kompany totesi Inside Futbolin mukaan.

Burnley on ennen lauantain ottelua sarjataulukon 18. sijalla seitsemän pistettä putoamisviivan alapuolella. Pisteille on siis toden teolla tarvetta, mutta tasapeliinkin yltäminen vaatisi Kompanyn miehistöltä lähes täydellistä ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga