Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Onko tässä ManU:n seuraava jättihankinta? – Serie A-tähden hinta nousemassa pilviin

Gleison Bremer
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan suunnittelevan uusia puolustuspään hankintoja. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Juventuksen Gleison Bremeriä.

Valioliigan jättiläisiin lukeutuvan Manchester Unitedin odotetaan panostavan kauden päätteeksi voimakkaasti puolustukseensa.

Unitedin arvellaan pyrkivän hankkimaan kaksi uutta keskuspuolustajaa, kun kesän siirtoikkuna pyörähtää käyntiin.

ManU tarkkailee tällä hetkellä useita nimiä ja on jo koonnut listan puolustajista, joita se voisi tavoitella tulevina kuukausina.

Inside Futbolin saamien tietojen mukaan Gleison Bremer on yksi Manchester Unitedin tämänhetkisellä listalla olevista nimistä.

26-vuotias brasilialaistoppari on kohottanut profiiliaan merkittävästi Juventuksessa ja on tärkeä osa Massimiliano Allegrin joukkuetta.

Bremer on pelannut 67 ottelua Bianconerin paidassa sen jälkeen, kun hän siirtyi joukkueeseen paikalliskilpailija Torinosta vuonna 2022. Brassia pidetään yhtenä Serie A:n parhaista puolustajista ja hänet palkittiin kyseisellä palkinnolla kauden 2021-2022 päätteeksi.

Bremerin alkuperäinen sopimus Juven kanssa oli päättymässä vuonna 2027, mutta pahviin kirjattiin hiljattain vuoden mittainen jatko. Näin ollen United joutuu todennäköisesti pulittamaan tähtitieteellisen summan, jos se haluaa tuoda Brasilian maajoukkuemiehen Old Traffordille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A