Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Arsenalin pelaaja matkalla yllättävään osoitteeseen

Fernando Diniz
AOP

Brasilian liigassa pelaava Fluminense vaikuttaa olevan lähellä sopimusta Arsenalia toistaiseksi edustavan Marquinhosin kanssa. Tricolorin manaeri Fernando Diniz otti kantaa puolustajan todennököiseltä vaikuttavaan siirtoon.

Brasilian Serie A:ssa pelaavan Fluminensen päävalmentaja Fernando Diniz otti hiljattain pitämässään lehdistötilaisuudessa kantaa joukkueen pelaajatilanteeseen. Viime kauden päätteeksi Copa Libertadoresin voittoa juhlinut Fluminense on vahvistumassa tuntuvasti ennen tulevaa kautta, ainakin jos lähteitä on uskominen.

Dinizin tuoreiden kommenttien perusteella sisään ovista on tulossa muutama kovan luokan hankinta.

– Periaatteessa joukkue ei ole muuttunut paljon toistaiseksi, meillä on vain muutama pelaaja enemmän.

– Mutta kun Alexsander, John Kennedy ja Marquinhos todennäköisesti saapuvat, meillä on luultavasti yksi tai kaksi pelaajaa, jotka lähtevät.

– Fluminense on tehnyt erittäin hyviä sopimuksia tässä siirtoikkunassa, olen erittäin tyytyväinen siihen, miten olemme toimineen alkuvuoden aikana, Diniz kertoi Sport Witnessin mukaan.

Kuten brasilialaismedia tällä viikolla uutisoi, Marquinhosin odotetaan saapuvan Fluminenseen vuoden mittaiselle lainalle Arsenalista. Brassiseuralla on tiettävästi käytössään osto-optio. Paikallinen media ei ole paljastanut lainan tai mahdollisen osto-option hintaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat