Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Guardiolalta tiukka varoitus omille Everton-ottelun alla: “Siitä lähtien, kun saavuin Cityyn, he ovat aina…”

Pep Guardiola
AOP

Valioliiga-lauantaissa nähdään tänään seitsemän mielenkiintoista ottelua. Päivän aikana saatetaan saada myös uusi sarjakärki, kun Manchester City yrittää ryövätä piikkipaikan Liverpoolilta itselleen.

Pep Guardiolan Manchester City isännöi tänään puoli kolmelta Suomen aikaa Evertonia Etihadilla.

Ennakoissa Evertonille ei kovinkaan päätähuimaavia voittomahdollisuuksia anneta, mutta Guardiola tietää joukkueen vaarallisuuden. Manageri varoittikin omiaan ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, että pudotuskamppailua käyvä joukkue voi yllättää.

– Meidän on oltava valmiita, Guardiola myönsi.

Everton on vuosien mittaan ollut Guardiolan joukolle Etihadilla vähintäänkin ärsyttävä vastus ja espanjalaismanageri odottaa myös tämän päivän väännöltä samaa. Guardiolan aikakauden seitsemästä kohtaamisesta Etihadilla, kolmessa Everton ei ole suostunut häviämään.

– Siitä lähtien, kun saavuin Cityyn, Everton on aina ottanut tuloksia täällä [Etihadilla], en tiedä miksi. Ehkä se johtuu siitä, että he ovat hyviä, Guardiola pyöritteli.

– Tulokset eivät ehkä ole hyviä, mutta tasomme oli enemmän kuin kunnollinen, koska pelasimme hyvin, mies kuitenkin jatkoi.

Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella Citizens vei maalein 1-3. Voitolla taivaansiniset ottaisivat, ainakin hetkellisesti, Valioliigan sarjataulukon piikkipaikan itselleen. Tänään vielä illalla pelaava Liverpool voi kuitenkin ottaa sen heti takaisin itselleen.

City on edelleen pelannut kuitenkin Liverpoolia yhden ottelun vähemmän, eikä Guardiola halua vielä tässä vaiheessa liikaa sarjataulukon kärkipaikan merkityksestä puhua.

– Vastaan tuohon sitten kun olemme kohdanneet Brentfordin [helmikuun 20. Päivä], espanjalaismanageri totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga