Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU uskomattomalla tavalla voittoon – Aston Villa -manageri katkerana: “Ansaitsimme enemmän”

Unai Emery, manageri, Aston Villa.
AOP

Aston Villalle ei jäänyt sunnuntai-iltana Manchester United -ottelusta mitää käteen, kun Erik ten Hagin miehistö ryöväsi kaikki kolme pistettä Scott McTominayn viime hetken maalilla.

Aston Villa oli Villa Parkilla pitkään kiinni yhdessä pisteessä kun se tasoitti Manchester Unitedin Rasmus Højlundin johtomaalin jälkeen pelin, Douglas Luiz osumalla.

Scott McTominayn 86. minuutin osuma mursi kuitenkin Unai Emeryn joukon toiveet pisteistä. Tappio on Aston Villalle ehdottomasti katkera, sillä se pelasi vahvasti.

– Ansaitsimme enemmän. Suunnittelimme ottelun niin, että tuntisimme itsemme vahvoiksi ja yrittäisimme hallita peliä ja miten voisimme voittaa, ja mielestäni teimme sen, Emery summasi ottelusta.

Villalla oli reilusti maalipaikkoja, jotka se jätti kuitenkin hyödyntämättä. Tuhlatut paikat pelin jälkeen Emerya luonnollisesri harmittivatkin.

– Emme olleet kliinisiä tänään. Heidän maalivahtinsa teki muutamia erittäin hyviä torjuntoja ja he olivat kliinisiä.

Tappiosta huolimatta Emery oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen ja se oli miehen mukaan juuri sitä mitä Villa yrittää rakentaa, taistellessaan Mestarien liigapaikasta ensi kaudelle. Emeryn mukaan on kuitenkin tärkeää, että Villa nollaa ManU-tappion nopeasti ja pitää fokuksensa tavoitteessaan.

– Meidän on oltava mieleltämme vahvoja, emmekä saa menettää fokusta ja keskittyä siihen, miten yritämme rakentaa joukkuetta ja olla vahvempia. Tämänpäiväinen esitys oli sitä, miten yritämme rakentaa, espanjalaisvalmentaja pohti.

– Olemme nyt taulukossa viidentenä. Hävisimme tänään erittäin hyvälle vastustajalle, mutta olemme luoneet etäisyyttä heihin, ja haasteemme on yrittää olla johdonmukainen tästä eteenpäin kauden loppuun asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga