Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal järjesti hurjat murskajaiset Valioliigassa! – Entinen Hammers-tähti rokotti vanhaa seuraansa häikäilemättömästi

Arsenalin Declan Rice rokotti entistä seuraansa häikäilemättömästi
AOP

Declan Rice johdatti Arsenalin murskavoittoon vanhasta seurastaan West Hamista sunnuntaina Valioliigassa. Entinen Hammers-tähti iski yhden maalin ja syötti kaksi, kun Arsenal murskasi West Hamin rumasti 0-6.

Arsenalin viime kesän tähtihankinta Declan Rice rokotti ankarasti entistä seuraansa, kun tykkimiehet matkasivat West Hamin vieraaksi Valioliigassa sunnuntaina.

Ricea ei London Stadiumilla odottanut kovinkaan lämmin vastaanotto, sillä tämä toivotettiin takaisin vanhalle kotinurmelleen buuausten saattelemana. Rice sai kuitenkin viimeisen sanan ja hiljensi Hammers-fanit iskemällä yhden maalin ja syöttömällä kaksi Arsenalin murskavoitossa.

Kun Arsenal sai maalihanansa ensimmäisen puoliajan lopulla auki, ei niitä saanut mikään enää kiinni. William Sabina aloitti Arsenalin murskajaiset puskemalla vierailijoiden ensimmäisen Ricen antamasta kulmapotkusta.

Gabriel Magalhães ja Leandro Trossard iskivät molemmat kertaalleen ja Bukayo Saka kahdesti.

Rice viimeisteli itse tykkimiesten kuudennen komealla kaukolaukauksella, joka painui ohi Alphonse Areolan, maalin ylänurkkaan. Englantilaistähti ei itse maaliaan tuulettanut, mutta Arsenal-fanit tuulettivat senkin edestä, ottaen tilanteesta kaiken irti.

Puoliaikaan mennessä Arsenal johti jo 0-4 ja 45 minuuttia West Hamin kärsimyksen seuraamista riittikin monille Hammers-faneille. Puoliajalla lohduttomat kuvat näyttivät, kun kotijoukkueen fanit poistuivat sankoin joukoin London Stadiumilta ja toisella jaksolla useat penkkirivit ammottivat tyhjyyttä katsomossa.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga