Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola suututti maajoukkuetähden perheen: “Kyseessä oli väärinkäsitys”

Kalvin Phillips, West Ham.
AOP

Englantilaispelaaja Kalvin Phillips paljastaa, että koko hänen perheensä, erityisesti hänen äitinsä, oli ärsyyntynyt Pep Guardiolan ylipainokommenteista hänen ollessaan Manchester Cityssä.

Kalvin Phillips, 28, siirtyi Manchester Cityyn Leeds Unitedista pari vuotta sitten 49 miljoonan euron kaupassa, mutta asiat eivät sujuneet Etihad Stadiumilla.

Phillipsille kertyi lopulta yhteensä vain 380 valioliigaminuuttia Citizensin sotisovassa. Phillips siirtyi tammikuussa lainalle West Ham Unitediin ja toivoo saavansa paikan Englannin joukkueesta kesän EM-kisoissa Saksassa.

Asiat kääntyivät huonompaan suuntaan Cityssä, kun Pep Guardiola kutsui Phillipsiä ylipainoiseksi Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Phillips myöntää Guardiolan kommenttien syöneen hänen itseluottamustaan ja järkyttäneen hänen perhettään.

– Aika MM-kisojen jälkeen oli luultavasti vaikeinta, kun Pep sanoi julkisesti, että olen ylipainoinen, Phillips kertoi DAZN:n mukaan.

– En ollut eri mieltä hänen kanssaan, mutta se oli kova kolhu itseluottamukselleni, eikä perheeni suhtautunut siihen hyvin. Etenkään äitini!

– Kyseessä oli väärinkäsitys ja uskon, että hän (Guardiola) oli vain turhautunut, kun olin 1,5 kiloa ihannepainoni yläpuolella. Aikani Cityssä ei ollut täysi painajainen, mutta se oli stressaavaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga