Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kaksi legendaa jättämässä Madridin? – Bernabeulla viritellään jättikauppoja

Real Madrid
Pixabay

Real Madridin runkoon on odotettavissa muutoksia tulevan kesän aikana. Kaksi keskikentän maestroa, Toni Kroos ja Luka Modric ovat mahdollisesti jättämässä seuran, jonka lisäksi Los Blancos saattaa uusia puolustustaan.

Kylian Mbappe on jälleen varastamassa otsikot tulevan kesän siirtoikkunan osalta.

Ranskalaistähden siirrolla Real Madridiin on spekuloitu jo väsymiseen asti, mutta huhut käyvät edelleen kuumina. Diilin on uskottu olevan aiempaa lähempänä, mutta Mbappen kohdalla kaikki on tunnetusti mahdollista.

Real Madridin pelaajistoon on joka tapauksessa odotettavissa muutoksia tulevien kuukausien aikana. Joukkuen pitkäaikaisten palvelijoiden Toni Kroosin ja Luka Modricin hiekka tiimalasissa käy vääjäämättä vähiin, mutta Fabrizio Romanon mukaan seura aikoo jättää päätöksenteon pelaajille.

– Luka Modric ja Toni Kroos lukeutuvat maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. He ovat ansainneet oikeuden päättää jatkostaan, Romano kommentoi Football Espanan mukaan.

Carlo Ancelotti on sanonut, että hänen mielestään pelaajien tulisi eläköityä huipputasolla, mutta tilanne on täysin Kroosin ja Modridin käsissä. Real Madrid odottaa heidän päätöstään.

Romano vihjaa myös, että Madrid on uusimassa puolustuslinjaansa. Tämä saattaa tarkoittaa, että Alphonso Davies saapuu Bernabeulle kesän aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga