Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Viekö Spurs pisimmän korren La Liga-tähden kohdalla? – 60 miljoonaa pöydällä!

Frenkie de Jong
AOP

FC Barcelona saattaa menettää kesällä yhden tärkeimmistä pelaajistaan, sillä Frenkie de Jong on mahdollisesti siirtymässä muualle. Viimeisten tietojen mukaan Tottenham Hotspur on valmis maksamaan hollantilaisesta 60 miljoonan euron siirtokorvauksen.

FC Barcelonan uskotaan uusivan runkoaan kovalla kädellä kuluvan kauden jälkeen. Päävalmentaja Xavi Hernandez ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei ole jatkamassa tehtävässään enää tulevalla sesongilla. Tämän lisäksi myös pelaajistoon odotetaan suuria muutoksia ja ovien uskotaan käyvän molempiin suuntiin.

Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään Frenkie de Jongia, jonka nimi on nostettu esiin muutaman edellisen siirtoikkunan aikana. De Jongia on viety huhuissa muun muassa kumpaankin Manchesterin joukkueeseen, mutta valmista ei ole tullut.

Cityn ja Unitedin lisäksi myös Tottenham Hotspurin uutisoitaan olevan kiinnostunut de Jongin allekirjoituksesta. 90min kertoo, että Spurs on valmis lyömään pöytään 60 miljoonaa euroa saadakseen de Jongin riveihinsä.

Asetelma on mielenkiintoinen, sillä Barca on aiemmin ollut halukas tekemään de Jongilla kauppaa, mutta pelaaja itse on halunnut jatkaa uraansa Kataloniassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga