Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Sensaatio lähellä? – Mestarien liigan kestosuosikki hätää kärsimässä

Red Bull Leipzigin slovenialaishyökkääjä Benjamin Sesko.
AOP

Jalkapallon maailman kovimmassa kilpailussa eli Mestarien liigassa käynnistettiin tiistaina pudotuspelivaihe. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja pudotuspelien ensimmäisenä pelipäivänä Euroopassa nähdään kaksi todella kovaa ottelua. Saksassa Red Bull Leipzig isännöi Real Madridia. Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa FC Kööpenhamina pelaa hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan.

Saksassa nähtiin todella mielenkiintoinen ensimmäinen puoliaika Red Bull Leipzigin ja Real Madridin välillä. Todella vauhdikkaan ensimmäisen puoliajan jälkeen tauolle lähdettiin kuitenkin 0-0 -tilanteesta.

Marco Rosen valmentaman RB Leipzigin paras mahdollisuus maalintekoon tuli heti ensi minuuteilla, kun slovenialaishyökkääjä Benjamin Sesko iski pallon ohi Realin ukrainalaismaalivahti Andriy Luninin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

Saksan Bundesliigassa vasta viidentenä tällä hetkellä oleva RB Leipzig sai useita loistavia maalintekopaikkoja ensimmäisen 45 minuutin aikana, mutta Carlo Ancelottin valmentama miehistö kesti paineen. Ottelun avausjaksolla Real piti palloa 55 prosenttia ajasta ja loi kahdeksan maalintekopaikkaa. Vetoja La Ligaa johtava miehistö sai vain kaksi kohti maalia, kun kotijoukkue laukoi kolmesti.

Päivän toisessa kamppailussa Manchester City johtaa tauolla FC Kööpenhaminaa 2-1 -lukemin. Pep Guardiolan valmentaman miehistön osumista vastasivat Kevin De Bruyne ja Bernardo Silva. Kööpenhaminan ainut osuma meni tanskalaishyökkääjä Magnus Mattssonin nimiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga