Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Uskomaton viimeistely! – Euroopan suurseura maukkaaseen voittoon

Real Madridin Brahim Diaz onnistui RB Leipzigiä vastaan UCL:ssä.
AOP

Mestarien liigan pudotuspelivaihe käynnistyi tiistaina Saksassa ja Tanskassa. Saksassa Bundesliigan suurseura Red Bull Leipzig sai vastaansa Mestarien liigan kestomenestyjä Real Madridin. Ottelu oli todella viihdyttävä ja maalintekopaikkoja nähtiin runsaasti läpi 90 peliminuutin ajan. Tälläkin kertaa suosikkina otteluun lähtenyt Real vei kamppailun lopulta nimiinsä.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid otti tukevan otteen Mestarien liigan pudotuspeleissä puolivälieriin. Real kaatoi vieraskentällä ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa Red Bull Leipzigin. Real oli Marco Rosen valmentamaa miehistöä vahvempi 1-0 -lukemin.

Ottelun ratkaisu nähtiin heti toisen jakson alussa, kun vieraiden Brahim Diaz viimeisteli ottelun ainoan hyväksytyn maalin rangaistusalueen rajalta. Diazin veto painui takayläkulmaan vastustamattomasti ohi saksalaisseuran maalivahti Peter Gulacsin. Gulacsi teki toisella jaksolla upeita torjuntoja, kun Real pääsi useisiin vastahyökkäyksiin kotijoukkueen hakiessa kiivaasti tasoitusmaalia.

RB Leipzig oli avausjaksolla lähellä johtomaalia. Lähimpänä kotijoukkueelta maalintekoa kävi slovenialaishyökkääjä Benjamin Sasko, jonka osuma hylättiin paitsiona VAR-tarkastuksen jälkeen.

Otteluparin toinen osa pelataan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Toinen osa pelataan Madridissa Santiago Bernabeulla. RB Leipzig pelaa kolme Bundesliiga-ottelua ennen tätä kamppailua ja kohtaa muun muassa Bayern Munchenin vieraissa. Realilla on edessään myös kolme ottelua joista kaksi on vieraissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga