Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Toffees-manageri myöntää karun tosiasian entisen superlupauksen tilanteesta: “Matkaa on vielä paljon”

Dele Alli
AOP

Dele Allin kärsimä loukkaantuminen saattaa pitää hänet sivussa pahimmassa tapauksessa koko loppukauden ajan. Valtavan mediahuomion kohteena viime aikoina olleen pelaajan uran jatko saattaa olla vaakalaudalla.

Tottenhamissa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Dele Alli siirtyi vastuun kutistuttua Evertoniin vuonna 2022. Reilun puolen vuoden jälkeen englantilaiselle ei kuitenkaan nähty käyttöä ja hänet lähetettiin lainalle Turkin Superliigassa pelaavan Besiktasin riveihin.

Ajoittaisia väläytyksiä lukuun ottamatta vammoista kärsineen Allin esitykset jättivät toivomisen varaa ja hän joutui paikoitellen omien kannattajien silmätikuksi. Mies palasi lainaltaan Evertoniin viime kesänä, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet hänen paluunsa brittikentille.

Toistaiseksi Alli ei ole pelannut kauden aikana vielä minuuttiakaan ja Goodison Parkilla uskotaan saman trendin jatkuvan.

– Hän on hyvässä kunnossa. Puhuin hänen kanssaan hiljattain ja kävimme pitkän ja hyvän keskustelun. Tilanteen hyväksyminen on vaikeaa, mutta hän selviää siitä, Toffees-manageri Sean Dyche kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

– Matkaa on vielä paljon. Olemme tietoisesti pitäneet hänet sivussa. Sovimme, että annamme hänelle aikaa ja tilaa. Toivottavasti hän tulee takaisin, mutta emme voi olla varmoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga