Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

City voittoon vakuuttavan esityksen jälkeen – Englantilaistähdelle ylistystä: “Syytä pitää maailmanluokan pelaajana”

Phil Foden
AOP

Manchester City aloitti Mestarien liigan pudotuspeliurakkansa vakuuttavasti, kun FC Kööpenhamina kaatui ensimäisesssä osaottelussa 3-1 numeroin. Yksi kentän parhaista pelaajista oli jälleen vakuuttavasti esiintynyt Phil Foden. Asiantuntija Rio Ferdinand ylisti englantilaista ottelun jälkeen.

Sensaatiomaisesti Mestarien liigan neljännesvälieriin edennyt FC Kööpenhamina joutui hurjaan testiin tiistaina Manchester Cityä vastaan. Pep Guardiolan luotsaama City oli juuri niin vahva kuin odottaa saattoi, ja haki Tanskasta vakuuttavan 1-3 vierasvoiton.

Englantilaisten pelaaminen toimi jokaisella osa-alueella ja joukkueiden materiaaliero oli kaikkien nähtävillä. Täydet minuutit Cityn vasemmalla laidalla huhkinut Phil Foden oli joukkueensa parhaimmistoa. Asiantuntija Rio Ferdinand hehkutti Cityn kolmannesta maalista vastanneen Fodenin otteita ja vertasi tätä Arsenal-tähti Bukayo Sakaan.

– Fodenia on syytä pitää maailmanluokan pelaajana. Hän on tärkeä sen vuoksi, mitä hän tekee joukkueen eteen. Syötöt, maalit ja hänen pelaamisensa rytmi. Hänen täytyy olla mukana keskusteluissa (maailman parhaista pelaajista) ainakin tämän kauden osalta, Ferdinand tuumi Eurosportin mukaan.

– Mielestäni Saka ei ole siellä. Hän ei ole onnistunut huipputasolla, eikä ole voittanut pokaaleja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga