Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Portugalilaistähti lähtökuopissa? – Valioliigaseura joutumassa myymään kultakimpaleensa?

Pedro Neto, Wolverhampton.
AOP

Wolverhampton Wanderersia edustava Pedro Neto saattaa päätyä kauppatavaraksi tulevan kesän aikana. Tuoreiden raporttien mukaan Wolves on mahdollisesti joutumassa luopumaan tähdestään taloudellisten ongelmien takia.

Wolverhampton aloitti kautensa suhteellisen vaisusti, eikä pisteitä irronnut toivottuun tahtiin. Suuria muutoksia viime kesänä kokenut joukkue on onnistunut kuitenkin pikkuhiljaa kääntämään kurssiaan Gary O’Neilin alaisuudessa.

Tällä hetkellä 11. sijalla majaileva Wolves otti edellisessä pelissään hienon 2-1 voiton Tottenham Hotspuria vastaan, joka oli näyte joukkueen iskukyvystä. Molineux’lla tuskin elätellään turhan suuria toiveita europeleistä, mutta joukkueen suunta on jälleen oikea.

Hyvää työtä tehneen O’Neilin pelaajistoon on odotettavissa jälleen muutoksia kauden jälkeen. Wolves on mahdollisesti joutumassa luopumaan yhdestä tärkeimmistä pelaajistaan, sillä Pedro Neto on herättänyt useamman seuran mielenkiinnon.

Äärettömän lahjakas portugalilainen on ollut Wolvesin kantavia voimia toivuttuaan alkukauden loukkaantumisestaan. Neto on pelannut tällä kaudella 16 valioliigaottelua, joissa hän on merkkauttanut 2 maalia ja 9 maalisyöttöä.

Wolves tuskin haluaa luopua timantistaan, mutta saattaa olla pakotettu myymään helpottaakseen taloudellista tilannettaan.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset