Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pystyykö Luton yllätykseen kotonaan? – Hurjavireinen ManU saapuu vierailulle

Valioliiga
Unsplash

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi kamppailua, joista jälkimmäisessä kohtaavat Luton Town ja Manchester United. Vahvaan vireeseen viime kierroksilla yltynyt ManU lähtee peliin ennakkosuosikkina, mutta yllätyksen mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea.

Luton Town joutuu tänään kovan paikan eteen kotistadionillaan Kenilworth Roadilla, kun vieraaksi saapuu Manchester United. Nousijajoukkue Luton on tällä hetkellä yhden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella, joten joukkueella riittää pelattavaa tulevilla kierroksilla.

Pistepussiin tarvitaan kipeästi täytettä, mutta joukkue olisi varmasti suhteellisen tyytyväinen, jos ManU-ottelusta irtoaisi tasapeli. Luton on toistaiseksi onnistunut voittamaan kauden aikana vain viisi peliä.

Erik ten Hag on virittänyt Unitedin kelvolliseen vireeseen viime viikkojen aikana. Punaisten edellinen tappio on joulukuun lopulta, jolloin Nottingham Forest ryöväsi pisteet. Tämän jälkeen ManU on pelannut neljä ottelua haalien kymmenen pistettä.

Kolmen ottelun voittoputkessa oleva United on kahdeksan pistettä top4-sijoituksista, jonne yltäminen lienee seuran minimitavoite.

Luton on onnistunut tällä kaudella kiusaamaan isompiaan kotiareenallaan, mutta mikä tahansa muu lopputulos kuin voitto, olisi ten Hagin miehistölle karmaiseva pettymys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga