Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Arsenal tarkkailee Serie A-tykin tilannetta! – Onko tässä Gabriel Jesusin korvaaja?

Joshua Zirkee
AOP

Joshua Zirkzee on nostanut valtavasti profiiliaan viime aikoina. Bolognan taitava hollantilaislupaus on ollut yksi Serie A:n näkyvimmistä pelaajista tällä kaudella. Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut Zirkzeen pelioikeuksista.

Bolognaa edustava Joshua Zirkzee on lyönyt itsensä toden teolla läpi tämän kauden aikana. Vasta 22-vuotias hyökkääjälahjakkuus on pelannut 24 Serie A-ottelua, joiden aikana on syntynyt 9 maalia ja neljä maalisyöttöä. Italian cupissa Zirkzee merkkautti kolmeen otteluun tehot 1+2.

Zirkzeen nimi on noussut esiin ennen kesän siirtomarkkinoita ja hänen perässään huhutaan olevan useampi maineikas eurooppalaisseura. Yhtenä mahdollisena ottajana pidetään Arsenalia, joka etsii lisää kilpailua hyökkäyspäähänsä.

Loukkaantumisista kärsinyt Gabriel Jesus tuntuu kadottaneen parhaan teränsä, joten Mikel Artetan kerrotaan pitävän silmänsä auki muiden vaihtoehtojen varalta. Tällä hetkellä polvivamman takia sivussa oleva Jesus on tehnyt kuluvalla kaudella vasta neljä valioliigamaalia.

Zirkzeen ensi kauden osoite on vielä täysin auki, mutta kaikki viittaa sen puolesta, että ura on jatkumassa isommissa ympyröissä. Hyökkääjän markkina-arvo on Transfermarktin viimeisen arvion mukaan 30 miljoonaa euroa.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A