Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Chelsea suunnittelee melkoista siirtopommia! – Suuntaako maalikone Stamford Bridgelle?

Victor Osimhen, Napoli.
AOP

Victor Osimhenin uskotaan suuntaavan ensi kesän siirtoikkunan aikana kohti uusia haasteita. Useamman valioliigaseuran tiedetään olevan Napolin maalitykin perässä. Chelsea on raportoidusti valmis tekemään nigerialaisesta yhden tärkeimmistä siirtokohteistaan.

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen oli viime kesän aikana useamman jättiseuran ostoslistalla. Eurooppalaisjoukkueiden lisäksi kiinnostusta riitti myös Saudi-Arabiasta, mutta siirto jäi lopulta huhujen asteelle.

Osimhen päätyi allekirjoittamaan joulun alla vuoteen 2026 asti kestävän jatkopahvin, mutta tämä ei ole hillinnyt spekulaatioita hänen ympärillään. Osimhenin uskotaan olevan halukas jättämään Serie A:n taakseen tulevan kesän aikana.

Mies kertoi hiljattain antamassaan haastattelussa, että Valioliigassa pelaaminen on hänen pitkäaikainen unelmansa. Tämä löi luonnollisesti lisää vettä myllyyn häntä koskevien siirtohuhujen osalta.

Osimhen on suurella todennäköisyydellä jälleen yksi kesän puhutuimmista pelaajista, jolle riittää laajalti kysyntää.

CaughtOffside kertoo, että Chelsea on hanakasti Osimhenin kintereillä ja pelaajasta leivotaan yhtä lontoolaisseuran tärkeimmistä siirtokohteista.

Jää nähtäväksi, kuinka paljon siniset ovat valmiita tekemään kauppojen eteen, sillä Osimhenin sopimuksessa on tiettävästi 130 miljoonan euron ulososto-optio.

Osimhenia on linkitetty aiemmin vahvasti myös Paris Saint-Germainin riveihin, mutta ranskalaisseura on kääntämässä katseensa AC Milania edustavaan Rafael Leãoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A