Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Luton-voitto valoi ManU-manageriin uskoa: “Olemme taas mukana kisassa!”

Erik ten Hag uskoo ManUn olevan mukana kisassa Mestarien liiga paikasta
AOP

Manchester United palasi Valioliigassa Luton-ottelusta sunnuntaina kotiin kolme pistettä rikkaampana, kun se onnistui kaatamaan sarjanousijan maalein 1-2.

United sai sunnuntain otteluun todellisen salama-alun, kun tanskalaistähti Rasmus Højlund avasi maalihanat vain 37 sekunnin pelin jälkeen ja vei seitsemän minuutin kohdalla punaiset paholaiset jo 0-2 johtoon.

– Hän pystyy todella suoriutumaan stressin alla ja sitä tarvitaan Man Unitedin hyökkääjältä. Hänellä on paljon itseluottamusta ja olen varma, että hän tekee vielä lisää maaleja, United-manageri Erik ten Hag ylisti tanskalaishyökkääjästä.

Ten Hagin miehistö päästi kuitenkin Lutonin mukaan peliin ja 14 minuutin kohdalla Carlton Morris kavensikin tilanteeksi 1-2. Ottelun alun kolmen maalin tykityksen jälkeen täysosumia ei enää nähty, joten United sai kotiinviemisiksi kolme pistettä.

– Siitä tuli vaikeaa. Meillä oli toisella puoliajalla isoja mahdollisuuksia, emmekä käyttäneet niitä. Nyt pidimme heidät (Lutonin) mukana pelissä, ten Hag pyöritteli.

Voiton myötä United jatkaa sarjataulukossa kuudentena. Se on kolmen pisteen päässä viidentenä olevasta Tottenhamista. Joukkueen kauden isoin tavoite on kuitenkin Mestarien liiga -paikka ensi kaudelle ja siihen ten Hagin miehistöllä on matkaa parhaillaan viisi pistettä.

Hollantilaisvalmentaja uskoo punaisten olevan kuitenkin hyvin mukana kamppailussa Mestarien liiga paikasta.

– Uskon, että olemme taas mukana kisassa ja olemme rakentamassa hyvää momentumia. Meidän täytyy rakentaa painetta. Jokainen peli on finaali, jotta pääsemme lähemmäs Mestarien liiga paikkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga