Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Siirtopäätös kaduttaa? – Nappaako Chelsea Bayernin maalinsylkijän?

Harry Kane, Bayern Munchen.
AOP

Chelsea on uunituoreiden lähteiden mukaan valmis tarjoamaan Harry Kanelle sopimusta. Englantilaiskärjen on huhuttu olevan tyytymätön elämäänsä Saksassa, mutta pikainen paluu Valioliigaan näyttää silti epätodennäköiseltä vaihtoehdolta.

Harry Kane päätti viime vuonna pitkän yhteiselon Tottenham Hotspurin kanssa ja siirtyi Bayern Münchenin vahvuuteen.

Englantilaishyökkääjä on kuulunut vuosikausia Euroopan parhaiden kärkipelaajien joukkoon, mutta kuten hyvin tiedetään, menestys on karttanut häntä seurajoukkuetasolla. Kane myönsi juuri tämän tosiasian painaneen vaakakupissa hänen tehdessä päätöstään.

Brittitähdestä maksettiin valtava 95 miljoonan euron siirtokorvaus ja rahoille on saatu tällä kaudella vastinetta. Kane aloitti Bundesliigassa uskomattoman vahvasti ja on mättänyt 22 liigaottelussa 25 häkkiä.

Viime aikoina maaleja ei ole kuitenkaan syntynyt alkukauden tapaan Bayernin kokonaisvaltaisen pelaamisen ollessa hakusessa.

Kane on vaarassa jäädä myös uudessa seurassa ilman pokaaleja, sillä Bayer Leverkusen pitää Bundesliigan kärkipaikaa viiden pisteen erolla. Saksan cupissa Bayernin tie nousi pystyyn jo toisella kierroksella.

Kanen on uskottu olevan turhautunut tilanteeseen ja miettivän tarkasti tulevaisuuttaan. 90minin saamien tietojen mukaan Chelsea on valmis maksamaan englantilaisesta tähtitieteellisen siirtokorvauksen, mutta pikainen paluu Valioliigaan näyttää Kanen kohdalla poissuljetulta vaihtoehdolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga