Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigassa huikea kohtaaminen! – Riittääkö Atleticon paukut Giuseppe Meazzalla?

Inter Milan
Pixabay

Mestarien liigassa nähdään tänään hieno kohtaaminen, kun Inter Milan ja Atletico Madrid iskevät yhteen otteluparin ensimmäisessä osassa. Etukäteen ajateltuna pelistä on lupa odottaa tasaista vääntöä, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Mestarien liiga on edennyt neljännesvälierävaiheeseen ja tiistaina vastakkain asettuvat Inter Milan ja Atletico Madrid. Giuseppe Meazzalla pelattava ottelu käynnistyy klo 22:00.

Hurjassa vireessä oleva Inter Milan lähtee kamppailuun kahdeksan ottelun voittoputkessa kaikki kilpailut huomioituna.

Sinimustat ovat olleet tällä kaudella Serie A:n vakuuttavin joukkue ja Simone Inzaghin ryhmä näyttää olevan matkalla mestaruuteen. Joukkueella on yhdeksän pisteen kaula toisena olevaan Juventukseen nähden ja lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Peli on toiminut myös Euroopan kentillä, sillä viime kaudella UCL:n finaaliin yltänyt Inter ei hävinnyt otteluakaan kyseisen kilpailun lohkovaiheessa.

Atletico pelasi niin ikään vakuuttavasti Mestarien liigan lohkovaiheessa kahmittuaan kuudesta pelistä 12 pistettä.

Kotimaansa pääsarjassa Atleti pitää neljättä sijaa hallussaan. Joukkue palasi voittojen tielle murskattuaan Las Palmasin selkein 5-0 numeroin, joten raitapaidat lähtevät tiistain peliin positiivisin mielin.

Vastus on kuitenkin äärimmäisen kova ja Inter lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina kotietunsa turvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga