Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

FC Porto kovaan testiin Mestarien liigassa! – Vastassa hurjavireinen englantilaisseura

FC Porton Evanilson on iskenyt yhdeksän maalia tällä kaudella.
AOP

Portugalin suurkaupungissa Portossa pelataan tänään Mestarien liigassa todella iso kamppailu. Portugalin pääsarjan kestosuosikki FC Porto isännöi Estadio de Dragaolla Valioliigan yhtä suurimmista mestarisuosikeista eli Arsenalia. Ottelusta voidaan odottaa todella kovaa taistelua kahden erinomaisen ryhmän välillä.

Sergio Conceicaon valmentama FC Porto pääsee keskiviikkona Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella todella kovaan testiin. FC Porto kohtaa kotiyleisönsä edessä paluun täksi kaudeksi Mestarien liigaan tehneen Mikel Artetan valmentaman Arsenalin.

Conceicaon valmentama ryhmä on tällä hetkellä Portugalin pääsarjassa kolmantena. Joukkueella on kasassa 22 pelattuun otteluun 48 pistettä. Eroa sarjan kärjessä olevaan Benficaan on jo seitsemän pistettä. Toisena sarjassa on Sporting Lissabon ja neljäntenä SC Braga. Portugalin pääsarjan voittajalle on tarjolla vain suora paikka Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kakkoseksi sijoittunut joutuu pelaamaan karsinnat ja kolmanneksi sijoittunut pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin.

Porto tulee kauden tähän mennessä tärkeimpään kotiotteluun voitto allaan. Porto kaatoi viikonloppuna sarjassa 15. olevan Estrelan 2-0 -lukemin. Porton hallitsemassa ottelussa maaleista vastasivat Galeno ja Joao Mario Gelenon esityöstä. Brasilialaiskeskikenttä on iskenyt tällä kaudella yhteensä kolme maalia Portugalin pääsarjassa 20 otteluun, kun viime kaudella maaleja syntyi kahdeksan 31 otteluun. Viiteen Mestarien liigan otteluun on syntynyt neljä maalia ja neljä maalisyöttöä.

Porton paras maalintekijä Portugalin pääsarjassa on brasilialaishyökkääjä Evanilson yhdeksällä osumalla. Mestarien liigan viiteen kamppailuun on syntynyt neljä maalia Gelenon tavoin. 24-vuotias Evanilson pelaa kolmatta kauttaan FC Porton ykkösjoukkueessa.

Valioliigassa kolmantena oleva Arsenal tulee hurjassa vireessä Portugaliin. Arsenalin vuoden 2023 loppu oli haastava, sillä Valioliigassa joukkue pelasi kolme voitotonta ottelua putkeen ja tippui Liverpoolille heti tammikuun alussa FA Cupissa. Tätä on seurannut viisi voittoa joissa on syntynyt yhteensä 19 maalia. Arsenalin paras maalintekijä on ollut Valioliigassa Bukayo Saka 12 osumalla. Mestarien liigassa 22-vuotias englantilainen on viimeistellyt kolme maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga