Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal kiinnostunut Belgian maajoukkuemiehestä – Tuntuva vahvistus keskikentälle?

Amadou Onana, Everton.
AOP

Evertonia edustavaa Amandou Onanaa on linkitetty viime aikoina useampaan Valioliigan kärkijoukkueeseen. Tuoreiden tietojen mukaan etenkin Arsenal on hänen kintereillään.

Evertonin järkälemäinen keskikenttäpelaaja Amadou Onana saattaa viimeinkin olla matkalla kohti uusia haasteita. Onana on ollut jo pidemmän aikaa siirtohuhujen kohteena ja kuluvan kauden on yleisesti uskottu jäävän hänen viimeisekseen Toffeesin paidassa.

Kaksi maalia tällä kaudella viimeistellyt Onana on ollut jo pitkään yksi joukkueensa kantavista voimista, mutta huhujen mukaan hän saattaa päätyä kauppatavaraksi.

Onanaa on linkitetty moneen suuntaan, mutta tuoreimpien tietojen perusteella etenkin Arsenal on kiinnostunut hänen allekirjoituksestaan.

Everton, joka menetti liiton päätöksellä 10 sarjapistettä, on valahtanut Valioliigan häntäpäähän. Uusille hankinnoille on tarvetta, joten joukkue on mätkäissyt TEAMtalkin saamien tietojen mukaan Onanalle huiman, 80 miljoonan punnan hintalapun.

Näin ollen kauppojen syntyminen on paljon helpommin sanottu kuin tehty, mutta selvää on, että Onanan kaltaiselle pelaajalle olisi myös Mikel Artetan miehistössä käyttöä.

Onana on kehittynyt lyhyessä ajassa yhdeksi Valioliigan parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista ja hän tuo kokonsa myötä valtavasti uhkaa erikoistilanteissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset