Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenhamin runkoon perustavanlaatuisia muutoksia? – Luottopelaaja matkalla Italiaan?

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspurin pelaajistoon on odotettavissa muutoksia kesällä. Lainalla Bayern Münchenissä pelaavan Eric Dierin tulevaisuus on täysin auki ja Pierre-Emile Hojbergin uskotaan karistavan Hotspur Stadiumin pölyt kannoiltaan kauden päätyttyä.

Ange Postecogloun alaisuuteen siirtynyt Tottenham Hotspur aloitti kautensa satumaisen hienosti. Kaunista, hyökkäysvoittoista jalkapalloa aneemisen viime kauden jälkeen pelannut Spurs oli pitkään sarjan ainoa tappioton joukkue.

Tärkeiden pelaajien loukkaantumiset ovat kuitenkin näkyneet pohjoislontoolaisten otteissa negatiivisessa mielessä. Tulosta ei ole enää tullut alkukauden tapaan ja sarjataulukon kärkipaikka on vaihtunut viidenteen sijaan.

Minimitavoite, eli Mestarien liigapaikka on kuitenkin vain kahden pisteen päässä, joten Postecogloun miehistö on edelleen hyvissä asetelmissa.

Joukkueen runkoon on joka tapauksessa odotettavissa muutoksia riippumatta siitä, miten korkealle joukkue lopulta yltää.

Keskikentän työmyyrä Pierre-Emile Hojberg on ollut raporttien mukaan jo pidemmän aikaa lähtökuopissa. 90min kertoo, että miehen uskotaan siirtyvän muualle ja häntä kohtaan on osoitettu kiinnostusta muun muassa Italiassa.

Eric Dier on näillä näkymin puolestaan palaamassa Bayern München-lainaltaan takaisin Spursin vahvuuteen. Alkukaudella pienelle vastuulle jääneelle englantilaiselle ei kuitenkaan välttämättä löydy edelleenkään paikkaa Postecogloun paletissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset