Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jättihankinta jättämässä Old Traffordin? – Korvaaja yllättävästä suunnasta?

Ross Barkley, Luton Town.
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan olevan kiinnostunut Luton Townia edustavasta Ross Barkleysta. Chelsea-taustainen Barkley pelaa hienoa kautta piskuisen sarjanousijan riveissä.

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Luton Town on ollut odotusten mukaisesti ongelmissa.

Useimpia kilpakumppaneitaan pienemmällä budjetilla operoiva Luton on toistaiseksi onnistunut voittamaan vain viisi pelaamastaan 25:stä ottelusta ja takkiiin on tullut 15 kertaa.

Joukkue on materiaaliltaan sarjan tyvipäätä, mutta onnistujiakin Rod Edwardsin ryhmästä löytyy.

Yksi tällainen on keskikentällä operoiva Ross Barkley. Parhaiten Evertonin ja Chelsean paidasta muistettava 30-vuotias Barkley on esittänyt hienoja otteita Lutonin keskikentällä ja hänen on raportoitu herättäneen isompien seurojen mielenkiinnon.

90minin saamien tietojen mukaan Manchester United tarkkailee kokeneen Barkleyn tilannetta.

Erik ten Hag pisti viime kaudella Unitedin keskikentän uuteen uskoon ja Casemiro toi valtavasti laatua punaisten pelaamiseen. Tällä kaudella on kuitenkin ollut vaikeampaa, eikä brassiveteraani ei ole yltänyt samalle tasolle.

Casemiron on huhuttu päätyneen ManU:n myyntilistalle, jonka myötä hänelle etsitään korvaajaa. Barkleyn nimi on nostettu esiin tässä yhteydessä, mutta kaikki on toistaiseksi arvailujen varassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset