Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa hurja otatus! – Lontoon suurseura pääsee kovaan testiin

West Hamin hyökkääjä Jarrod Bowen.
AOP

Valioliigassa pelataan maanantaina kauden 26. ottelukierros päätökseen. Lontoossa pelataan maanantainen ottelu, kun viime aikoina hieman sekaisin olleet West Ham ja Brentford kohtaavat toisensa. Ottelu on joukkueiden jälkimmäinen keskinäisistä kamppailuista tällä kaudella.

David Moyesin valmentama West Ham pyrkii pääsemään takaisin voittojen tielle Valioliigassa. West Ham saa kotikentälleen Lontooseen kovan testin, kun viime viikolla vain 1-0 -lukemin Manchester Citylle taipunut Thomas Frankin valmentama Brentford saapuu vieraaksi.

West Hamin vuosi 2024 on sujunut todella murheellisissa merkeissä. Joukkue tippui FA Cupissa jatkosta Bristol Citylle eikä West Ham ole voittanut vielä ainuttakaan kamppailua Englannin pääsarjassa.

Kolmessa edellisessä ottelussa joukkue on jäänyt maaleitta. Tappiot ovat tulleet Nottingamille ja Manchester Unitedille vieraissa sekä Valioliigan voitosta taistelevalle Arsenalille kotona. Maaliero tappioputken aikana on karu 0-11. Kuudesta Valioliiga-ottelusta vuoden 2024 puolella West Ham on napannut kolme pistettä kolmella tasapelillä.

Thomas Frankin valmentama Brentford kohtaa West Hamin kahden ottelun tappioputkessa. Brentford on kohdannut edellisissä otteluissaan Cityn lisäksi Liverpoolin, joka hakkasi 4-1 -lukemat taululle reilu viikko sitten Brentfordin kotikentällä. Joukkue on onnistunut West Hamin sijaan nappaamaan tämnän vuoden puolella kaksi voittoa, kun Wolves kaatui vieraissa 2-0- ja Nottingham kotona 3-2 -lukemin.

Brentford joutuu pelaamaan Lontoossa ilman maalitykkiään kamerunilaista Bryan Mbeumoa. 24-vuotias hyökkääjä on pelannut viimeksi joulukuun alussa Brightonia vastaan. West Hamin paras maalintekijä eli 27-vuotias englantilaishyökkääjä Jarrod Bowen on onnistunut viimeksi maalinteossa FA Cupissa Bristolia vastaan. Valioliigassa edellinen osuma Manchester Unitedia vastaan pelatusta ottelusta joulukuulta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga