Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Pyöreitä täyteen! – Interin maaliruisku jatkoi tehoiluaan Serie A:ssa

Lautaro Martinez, Inter Milan.
AOP

Italian Serie A:ssa pelattiin sunnuntaina neljän ottelun kierros. Sarjakärki Inter Milan matkasi Stadio Via del Marelle Leccen vieraaksi ja haki tyylipuhtaan 4-0 voiton. Lautaro Martinez oli joukkueensa suurin sankari iskettyään kaksi maalia.

Serie A:n alempaan keskikastiin kuuluva Lecce joutui kovan paikan eteen, kun joukkue sai vieraakseen sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävän Inter Milanin. Kotijoukkue ei onnistunut yllättämään vahvavireistä vastustajaansa ja tuloksena oli kolmas peräkkäinen tappio.

Ottelu lähti odotetusti liikkeelle Interin hallinnalla. Isäntien puolustusmuuri mureni ensimmäistä kertaa vartin kohdalla, kun tähtihyökkääjä Lautaro Martinez onnistui Kristjan Asllanin esityöstä. Maali jää historian kirjoihin, sillä se oli argentiinalaisen 100:s Italian pääsarjassa.

Simone Inzaghin luotsaama Nerazzurri jatkoi hurjasteluaan toisella jaksolla.

Davide Frattesi lisäsi Interin johtoa ennen Martinezin toista osumaa. Argentiinalainen on mättänyt tällä kaudella 22 kaappia. Topparin tontilla luutiva Stefan de Vrij sinetöi ottelun loppulukemat hieman ennen 70. minuutin täyttymistä.

Inter vahvisti voittonsa myötä asemiaan sarjan kärjessä. Milanolaiset johtavat sarjaa yhdeksän pisteen erolla Juventukseen, jonka lisäksi sinimustilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Lecce puolestaan jatkaa 14. sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A