Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Valioliigan jättiläisille luu käteen? – AC Milan nostanut huippunimen ostoslistalleen!

Joshua Zirkzee, Bologna.
AOP

Joshua Zirkzee on herättänyt huomiota lupaavilla otteillaan Serie A:ssa. Bolognan taituria on linkitetty muun muassa Arsenalin paitaan, mutta ottajia löytyy muualtakin. AC Milan on tehnyt raporttien mukaan Zirkzeen ensi kesän ykköskohteensa.

Hollantilaishyökkääjä Joshua Zirkzee on päässyt tällä kaudella kunnolla oikeuksiinsa Bolognassa, ja hän on tehnyt yhdeksän maalia 24 Serie A -ottelussa.

22-vuotiaan Zirkzeen esitykset ovat herättäneet usean valioliigajoukkueen kiinnostuksen, ja hän on ainakin Arsenalin ja Manchester Unitedin tutkassa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal näkee Zirkzeessä mahdollisen korvaajan Gabriel Jesusille, jonka jatkuvat loukkaantumiset tuovat harmaita hiuksia joukkueen manageri Mikel Artetalle.

Zirkzeen hankinta ei ole kuitenkaan osoittautumassa yksinkertaiseksi Gunnersin tai ManU:n kannalta, sillä hänen allekirjoituksensa kiinnostaa myös saapasmaan rajojen sisällä.

AC Milan on Inside Futbolin saamien tietojen perusteella tekemässä Zirkzeestä ensi kesän tärkeimmän siirtokohteensa. Zirkzeen uskotaan olevan pitkäaikainen ratkaisu Rossonerin hyökkäykseen, sillä Olivier Giroudin ura on jo kääntynyt ehtoopuolelle.

Zirkzeen kannalta Valioliiga kuulostaa varmasti houkuttelevalta, mutta San Sirolle siirtyminen saattaisi olla oikea askel hänen kehityksensä kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A