Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid vankisti sarjajohtoaan – Ottelun sankari ylisti vastustajan tähtipuolustajaa: “Todellinen legenda”

Luka Modric, Real Madrid.
AOP

Real Madrid otti äärimmäisen tärkeän voiton La Ligan sunnuntain ottelukierroksella kaadettuaan Sevillan 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi siirtohuhujen keskiössä oleva Luka Modric.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid jatkoi voittojen tiellä sunnuntaina, kun vastaan asettui Sevilla. Madrid joutui pelissä tiukille, mutta onnistui lopulta nappaamaan kolme pistettä Luka Modricin osuman myötä.

Kroatialaistähden uskotaan jättävän Santiago Bernabeun taakseen kesällä, sillä hänen sopimuksensa umpeutuu kuluvan kauden päätyttyä.

Ottelussa nähtiin mielenkiintoinen jälleennäkeminen, kun pitkän uran Madridissa tehnyt Sergio Ramos kohtasi Los Blancosin tähdet Sevillan paidassa. Modric yltyi pelin jälkeen kehumaan entistä joukkuetoveriaan.

– Sergio Ramos on veljeni ja todellinen legenda. Ihmiset arvostelevat meitä aina ikämme perusteella, mutta hänen tasonsa on äärimmäisen korkealla. Oli mahtavaa nähdä hänet, Modric tuumi Football Espanan mukaan.

Madrid johtaa sarjaa voittonsa myötä kahdeksan pisteen turvin ennen FC Barcelonaa. Kärjessä pitkään keikkunut Girona on pudonnut kolmanneksi hävittyään kaksi edellistä otteluaan. Joukkueella on tosin mahdollisuus nousta Barcan edelle voittamalla tänään rästipelissään Rayo Vallecanon.

Vaikeaa kautta pelaava Sevilla on puolestaan sarjan viidentenätoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga