Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Tappioputkelle päätös? – Espanjan pääsarjan jättiyllättäjä palaa kotinurmelle

Girona FC:n ukrainalaishyökkääjä Artem Dovbyk.
AOP

La Ligassa pelataan maanantaina 26. ottelukierros päätökseen. Maanantaina kello 22.00 Suomen aikaa käynnistyvässä kamppailussa sarjan kärkikahinoihin tällä kaudella puskista noussut Girona hakee paluuta voittojen tielle. Girona kohtaa kotinurmellaan putoamistaan vastaan pelaavan seuran alemmasta keskikastista.

Espanjalaisvalmentaja Michelin johtama Girona palaa lähes kolmen viikon tauon jälkeen kotinurmelle Espanjan pääsarjassa La Ligassa. Girona kohtaa kotikentällään Michelin entisen työnantajan Rayo Vallecanon.

Girona on tiukassa tilanteessa La Ligassa, sillä joukkue on voittanut viimeksi ottelun tammikuun lopulla. Girona on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja sitä ennen joukkue pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Real Sociedadia vastaan.

Kahdessa edellisessä kamppailussa tappiot ovat tulleet vieraissa ensin Real Madridille 4-0 -lukemin ja perään Athletic Bilbaolle 3-2 -lukemin viikko sitten. Girona on pisteettömien otteluiden myötä tippunut sarjassa jo kolmanneksi. Joukkueella on 25 otteluun 56 pistettä ja eroa sarjakärki Realiin on jo kahdeksan pistettä.

Gironan maalipörssin kärkinimi Artem Dovbyk on onnistunut La Ligassa viimeksi maalinteossa kotiottelussa Sevillaa vastaan. Tuolloin ukrainalaishyökkääjä tykitti avausjaksolla kolme maalia, kun Girona voitti ottelun 5-1 -lukemin.

Rayo Vallecano on voittanut vuoden 2024 puolella vain yhden ottelun La Ligassa. Ainut voitto on vuoden ensimmäisestä pelistä, kun Inigo Perezin valmentama ryhmä kaatoi vieraissa kaksi punaista ottaneen Getafen 2-0 -lukemin.

Tätä on seurannut Espanjan pääsarjassa neljä tappiota ja kaksi tasapeliä. Viime viikonloppuna Rayo pelasi kotonaan 1-1 -tasapelin sarjakärki Realia vastaan. Ottelussa maalit tehtiin ensimmäisen puolituntisen aikana ja Rayon ainoasta osumasta vastasi Raul de Tomas rangaistuspotkusta.

Rayolla on kasassa 25 otteluun 25 pistettä ja eroa putoamisviivaan on vaivaiset seitsemän pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga