Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigatykki matkalla Englannin kentille? – Viime kauden sensaatio pyrkii vahvistamaan hyökkäystään

Omar Marmoush, Eintracht Frankfurt.
AOP

Newcastle United on tuoreiden tietojen mukaan kiinnostunut Bundesliigassa maaleja mättävästä Omar Marmoushista. Eintracht Frankfurtin pelaaja on ollut huimassa vireessä tällä kaudella.

Viime kaudella vahvasti esiintynyt Newcastle United on jäänyt kuluvalla sesongilla kauas parhaastaan.

Tämä selittyy osittain usean pelaajan loukkaantumisella, mutta totuuden nimissä on sanottava, että usea joukkueen runkomiehistä on myös alisuorittanut viime kauteen nähden.

Magpies on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä valioliigaottelustaan, jonka myötä joukkue on valahtanut sarjataulukon kymmenennelle sijalle.

Raitapaidat olivat pitkän tauon jälkeen mukana myös Mestarien liigassa, jossa tie tyssäsi kuitenkin jo alkulohkovaiheeseen.

Eddie Howen asemaa Newcastlen managerina on kyseenalaistettu, mutta toistaiseksi britin ei uskota olevan potku-uhan alaisena.

Howe on kääntänyt osittain katseensa ensi kateen ja Magpies pyrkii tekemään muutamia täsmähankintoja voidakseen jälleen taistella paikasta Valioliigan neljän parhaan joukossa.

Joukkueen uutisoidaan haluavan vahvistaa hyökkäyspäätään, sillä tehot ovat olleet liikaa 10 maalia iskeneen Alexander Isakin varassa.

Tuoreiden lähteiden mukaan St. James’ Parkilla on käännetty katseet Eintracht Frankfurtia edustavaan Omar Marmoushiin. Egyptiläishyökkääjä on mättänyt tällä kaudella 15 maalia kaikki kilpailut huomioituna.

Lähde: NUFC Blog

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga