Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Viekö Liverpool Bayernin pitkäaikaisen siirtokohteen? – Portugalin maajoukkuemies päätymässä kauppatavaraksi

Joao Palhinha, Fulham.
AOP

Fulhamia edustava Joao Palhinha on edelleen useamman seuran tarkkailun alaisena, vaikka hän allekirjoitti viime vuonna pitkän jatkosopimuksen lontoolaisseuran kanssa. Viimeisten tietojen mukaan Liverpool pyrkii lyömään oman lusikkansa soppaan.

Sporting Lissabonista Fulhamiin vuonna 2022 saapunut Joao Palhinha on kehittynyt kaikessa rauhassa yhdeksi Valioliigan parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista.

Palhinha on ollut alavireisen lontoolaispoppoon varmimmista suorittajista tälläkin kaudella, eikä hänen otteensa ole jääneet muuallakaan huomioimatta.

Palhinha oli jo viime vuonna siirtymässä Bayern Müncheniin, mutta Lontoossa painettiin jarrua ennen diilin toteutumista.

Portugalilaispelaaja päätyi allekirjoittamaan vuoteen 2028 ulottuvan jatkopahvin Cottagersin kanssa, joka ei ole kuitenkaan hiljentänyt spekulaatioita hänen ympärillään.

Palhinhan uskotaan olevan mahdollisesti päätymässä kauppatavaraksi tulevan kesän aikana.

Miestä on linkitetty Bayernin lisäksi muun muassa Chelseaan ja Arsenaliin. 90minin saamien tietojen mukaan myös Liverpool on kiinnostunut hänen allekirjoituksestaan.

Tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella, mutta kaikki viittaa sen puolesta, ettei Palhinha ole jatkamassa Craven Cottagella sopimuksensa loppuun asti. Pelaajan markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 60 miljoonaa euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga