Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan yllättäjäjoukkue sai hanat auki – Murskavoitto!

GIRONA FC:n Savio viimeisteli kaksi osumaa Rayo Vallecanon reppuun.
AOP

Espanjan pääsarjassa La Ligassa pelattiin maanantaina 26. ottelukierros maaliin. Maanantaina pelatussa ottelussa La Ligan jättiyllättäjä Girona kohtasi kotonaan putoamista vastaan taistelevan Rayo Vallecanon. Ottelu oli tiukka pitkään, mutta lopulta kamppailu repesi kotijoukkueen eduksi.

La Ligassa kärkisijoista taisteleva Michelin valmentama Girona katkaisi sarjan voitottomien ottelujen putken. Girona katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken hienolla kotivoitolla Rayo Vallecanosta. Girona oli ottelussa vahvempi toisen jakson maaleilla 3-0 -lukemin.

Kotijoukkueen voittomaalin heti toisen jakson alussa iski ukrainalainen keskikenttämies Viktor Tsygankov. Tsygankov onnistui jo toisessa ottelussa putkeen ja nosti La Ligassa maalimääränsä kuuteen osumaan tällä kaudella. Viime kaudella 26-vuotias keskikenttämies iski 19 otteluun kolme maalia.

Ottelun kaksi viimeistä maalia nähtiin toisen jakson lisäajalla, kun brasilialaishyökkääjä Savio osui kahdesti. Savio nosti koko kauden maalimäärän osumillaan seitsemään. 19-vuotias brasilialainen siirtyi La Ligaan täksi kaudeksi Hollannin PSV Eindhovenista.

Voitolla Girona nousi sarjassa takaisin toiselle sijalle. Eroa sarjakärki Real Madridiin on kuusi pistettä. FC Barcelona on La Ligassa kolmantena vain kaksi pistettä Gironaa perässä. Atletico Madrid on neljäntenä 26 ottelun jälkeen. Atleticolla on kasassa 52 pistettä. Girona jatkaa kauttaan Mallorcan vieraana viikonloppuna.

Rayo on sarjassa 14. Joukkueella on kasassa 25 pistettä ja eroa putoamisviivaan on seitsemän pistettä. Rayo kohtaa viikonlopun kierroksella kotonaan Cadizin ja putoamistaistelussa ottelu on todella merkittävä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga